Skovlyst ForårsBryg - Skovens Bryghus - Casper Møller

ForårsBryg

Stærk lys ale med en dejlig frisk smag af humle og hyldeblomst. Perfekt ledsager til forårets hyggestunder og middagsgæster.

ForårsBryg 75cl er Skovlyst’ Gourmet Forårsbryg og kommer med et eksklusivt look med patentprob, en alkoholstyrke på 6,8% og en fantastisk smag. ForårsBryg kan købes hos udvalgte forhandlere i hele Danmark i perioden februar til slut april.

Brygmester – Casper Møller

Skovlyst enebærbryg
Skovlyst ForårsBryg
Udvalgte ingredienser

hyld Hyldeblomst

 • Hyldeblomst

  Beskrivelse:
  Hyldeblomstens duft og lysende hvide farve har altid bragt mig minder fra midsommerens skønne stunder.

  Aroma og smag:
  Frisk og aromatisk

  Bruges primært i:
  HyldeBryg

perle humle Perle humle

 • Perle Humle

  Beskrivelse:
  Tysk aroma humlesort, som bruges i vid udstrækning i tyske lager øl. Jeg har endvidere valgt at bruge denne humlesort i den 12% barley wine, Stag Brew og i double IPA øl, HumleBryg.

  Aroma og smag:
  Let krydret med blomret og urteagtig aroma

  Bruges primært i:
  Tyske øltyper, IPA øl, Barley Wine

Koriander Korianderfrø

 • Korianderfrø

  Beskrivelse
  Vi bruger korianderfrø til at brygge denne specialøl. Frø af koriander giver en smagsforstærkende virkning på øllet og samtidig giver det øllen et naturligt præg, noget vi hos Skovlyst værdsætter.

  Aroma og smag
  Korianderfrø virker smagsforstærkende og hvis tilsat i rette mængder, undgås helt den smag og aroma koriander giver som nogle forbinder med sæbe.

  Bruges primært i
  Vi bruger frø af koriander i Skovlyst ForårsBryg, Skovlyst HøstBryg og Skovlyst BjældeKlang. Korianderfrø velegner sig specielt godt til juleøl og belgisk øl.