Skovlyst Grizzly - Skovens Bryghus - Skovlyst.com

Grizzly – Ultra Stout

Grizzly – Ultra Stout, MMXVII, er en imponerende og vidunderlig øloplevelse. Øllet er så stærkt, at det smagsmæssigt får en vinøs karakter. Sammen med humlen og ristemaltens markante fremtræden giver dette øllet en helt unik og fyldig smagsoplevelse. På trods af øllets mørke og kraftige karakter er dette en herlig forfriskende og helt eksklusiv smagsoplevelse. Alkoholstyrke 12,0 %

grizzly ultra stout
Skovlyst Stag Glas
Grizzly-ultra-stout
Udvalgte ingredienser

humleFantasia humle

 • Fantasia humle (Grizzly Ultra Stout)

  Beskrivelse:
  Fantasia humle bruges Grizzly, Ultra Stout. Humlen har undertoner af karamel og fløde og er med til at give en forfriskende og eksklusiv øloplevelse.

  Aroma og smag:
  Fantasia humlen tilfører noter af karamel og fløde. Alle humletyper tilfører forskellige egenskaber til øllet og hos Skovlyst elsker vi at udforske alverdens forskellige humlesorter.

  Bruges primært i:
  Fantasia humle bruges primært i Grizzly – Ultra stout, samt mange andre gode stout.

humleKaramel malt

 • Karamelliseret München Malt

  Beskrivelse 
  Vi bruger den specielle malttype Karamelliseret München Malt i denne specialøl. Denne byg malt er kendetegnet ved en karamelliseret og ravgylden karakter.  Malttyper bryger typisk som supplement i udvalgte øltyper inkl. Grizzly Ultra Stout, BjældeKlang og BøgeBryg.

  Aroma og smag
  Denne malttype giver en fin sødlig karamelliseret karakter med noter af ristet rugbrød og maltbolcher.

  Bruges primært i
  Karamelliseret München Malt bruges primært i Grizzly Ultra Stout, BjældeKlang, BøgeBryg og forskellige amerikanske øltyper.

Gær Belgisk gær

 • Belgisk gær

  Beskrivelse
  Denne gær har belgisk oprindelse og er af typen overgær. Den er karakteristisk for bl.a. hvedeøl da den har en kraftig frugtig og nøddeagtig karakter.

  Aroma og smag
  Denne belgiske gær har en markant aroma af moden frugt og krydderier, hvor særligt en behagelig note af banan og nelliker træden i kraft.

  Bruges primært i
  Belgisk gær bruges primært i Grizzly Ultra Stout, belgiske øl, portere og generelt stærke øl. Brygmester Casper Møller har tidligere brugt netop denne gærtype til at brygge bl.a. Hubertus Tripel og Skovlyst 10 år JubilæumsBryg.