Skovlyst HøstBryg- Skovens Bryghus - Skovlyst.com

Skovlyst HøstBryg

GOURMET NYHED 2018

HøstBryg er en stærk gylden ale med en dejlig frisk smag af havtorn. Denne HøstBryg er en perfekt ledsager til sensommerens mange retter. 

HøstBryg er Skovlyst’ Gourmet variant til efterårssæsonen og kan købes hos udvalgte forhandlere i hele Danmark i perioden august til slut oktober.

Brygmester – Casper Møller

Sødme 5, Bitterhed 3, Aroma 6
Skovlyst enebærbryg
HøstBryg
Udvalgte ingredienser

Karamelsukker Havtorn

 • Havtorn

  Beskrivelse
  Vi bruger havtorn til at brygge denne specialøl. Havtorn indeholder et væld af vitaminer og bliver derfor af mange betragtet som et mirakelmiddel. Det lille orange bær vokser typisk ud til havet.

  Aroma og smag
  Havtorn giver en syrlig og samtidig meget frisk smag, der bidrager til en spændende og anderledes smagsoplevelse i Skovlyst HøstBryg.

  Bruges primært i
  Havtornens syrlige smag gør den til en velegnet indgrediens i Skovlyst HøstBryg samt i desserter, marmelade og forskellige snaps.

Korianderfrø

 • Korianderfrø

  Beskrivelse
  Vi bruger korianderfrø til at brygge denne specialøl. Frø af koriander giver en smagsforstærkende virkning på øllet og samtidig giver det øllen et naturligt præg, noget vi hos Skovlyst værdsætter.

  Aroma og smag
  Korianderfrø virker smagsforstærkende og hvis tilsat i rette mængder, undgås helt den smag og aroma koriander giver som nogle forbinder med sæbe.

  Bruges primært i
  Vi bruger frø af koriander i Skovlyst ForårsBryg, Skovlyst HøstBryg og Skovlyst BjældeKlang. Korianderfrø velegner sig specielt godt til juleøl og belgisk øl.

Belgisk gær

 • Belgisk gær

  Beskrivelse
  Denne gær har belgisk oprindelse og er af typen overgær. Den er karakteristisk for bl.a. hvedeøl da den har en kraftig frugtig og nøddeagtig karakter.

  Aroma og smag
  Denne belgiske gær har en markant aroma af moden frugt og krydderier, hvor særligt en behagelig note af banan og nelliker træden i kraft.

  Bruges primært i
  Belgisk gær bruges primært i Grizzly Ultra Stout, belgiske øl, portere og generelt stærke øl. Brygmester Casper Møller har tidligere brugt netop denne gærtype til at brygge bl.a. Hubertus Tripel og Skovlyst 10 år JubilæumsBryg.