Skovlyst

Bæredygtighed

En vigtig del af vores mission

Vi har igennem mange år haft stor fokus på at skabe så bæredygtig en værdikæde på vores øl produktion som mulig. Det første skridt vi tog tilbage i 2008 var at indgå stærke samarbejder med større europæiske familiejedede bryggeriersom blandt andet blev udvalgt på baggrand af deres gennemtænkte bæredygtige produktionsstrategi. De tre bryggerier vi samarbejder med i dag udmærker sig alle sammen ved af have ganske lavt vand og energiforbrug pr liter produceret øl.

Endvidere har en af vores partnerbryggerier gået hele vejen og kan i dag producere Skovlyst øl for os 100% CO2 neutralt - det er vi meget stolte af. 

Vi støtter genrejsning af dansk

Folkeskov

Siden 2018 har haft fokus på at genetablere dansk folkeskov. Dette gør vi i samarbejde emd Growing trees network https://www.growingtrees.dk/, som i samarbejde med virksomheder og privatpersoner har GTN på plantet mere end 1.200.000 træer i de danske folkeskove.

Vi er stolte af at være en del af denne rejse og glæder os til at fortsætte denne støtte, som bliver større og større for hver gang forbrugerne vælger at drikke en Skovlyst øl.

Skovlyst

er du 18 eller ældre?

Du skal verificere, at du er 18 år eller ældre for at komme ind på dette websted.

Please read our cookie policy terms of use privacy policy and acceptable use policy.