Skovlyst

Bæredygtighed

En vigtig del af vores mission

Vi har igennem mange år haft stor fokus på at skabe så bæredygtig en værdikæde på vores øl produktion som mulig. Det første skridt vi tog tilbage i 2008, hvor vi indgik stærke samarbejder med større europæiske familiejedede bryggerier, som blandt andet blev udvalgt på baggrand af deres gennemtænkte bæredygtige produktionsstrategi. De tre bryggerier vi samarbejder med i dag udmærker sig alle sammen ved af have et ganske lavt vand og energiforbrug pr liter produceret øl.

Endvidere har en af vores partnerbryggerier gået hele vejen og kan i dag producere Skovlyst øl for os 100% CO2 neutralt - det er vi meget stolte af. 

Vi støtter genrejsning af dansk

Folkeskov

Siden 2018 har Skovlyst haft fokus på at genetablere dansk folkeskov. Dette gør Vi i samarbejde med Growing Trees Network. GTN har siden deres opstart i 2015 plantet mere end 1.200.000 nye træer i de danske folkeskove.

Vi er stolte af at være en del af denne rejse og glæder os til at fortsætte denne støtte, som bliver større og større for hver gang forbrugerne vælger at drikke en Skovlyst øl.