Skovlystløbet - vi ses i skoven! - Skovens bryg

Vi ses i skoven til

Skovlystløbet

Vi ses i skoven, når Skovlystløbet for første gang løber af stablen i Rude Skov d. 25. september! Når du deltager i Skovlystløbet, løber du for skoven, da vi planter et træ i en dansk skov i dit navn. Vær med 5 eller 10 kilometer i Rude Skovs smukke omgivelser, og afrund oplevelsen med en goodiebag og smag på Skovlyst alkoholfrie sortiment, der smager som en øl skal smage!

Skovlystløbet 2021 byder på en fantastisk løbeoplevelse i Rude Skov, rundt på berømte naturstier, stejle skrænter og tæt på dybe skovsøer. Rude Skov er et område, hvor store naturkræfter og mennesker i fællesskab har formet et landskab, der i dén grad er en løbetur værd. Naturen byder på maleriske ture i kuperet landskab formet under den sidste istid. Jernalderagre, dæmninger og kanaler fra Christian IV’s tid vidner om stedets rige kulturhistorie.

 

Det får du med i prisen

  • Startnummer
  • Medalje
  • Skovlyst goodiebag med 4x33 cl ElleBryg 0,5%, solbriller (til de første 200) og snacks til øllet
  • Smagsprøver på Skovlyst alkoholfrie øl, der smager som en øl skal smage
  • En vidunderlig dag i skoven
  • Et træ plantet i skoven i dit navn
     

 

Skovlyst er skovens bryg

Skovlyst er et bryggeri, der har sit udspring i Hareskoven, og som brænder for at indkapsle skovens smage, dufte og oplevelser i sit øl. Det er et bryggeri, der hylder skoven og er rundet af skoven. Derfor har Skovlyst i 2021 etableret et løb i samarbejde med de erfarne løbsarrangører Wolfpack International og DGI tidtagning – for at nyde og hylde skoven!

Du løber for skoven!

Da Skovlyst er skovens bryg, vil bryggeriet gerne give tilbage og støtte dén skov, som har inspireret så mange gode øl gennem årene. Derfor plantes et træ pr. deltager i Skovlystløbet 2021 gennem Growing Trees Network Foundation, som siden deres opstart i 2015 har plantet mere end 1.200.000 nye træer i danske folkeskove. Siden 2018 har Skovlyst bidraget til arbejdet med at genetablere dansk folkeskov - blandt andet ved at donere en del af omsætningen på økologiske gaveæsker til Growing Trees Network. Nu kan du løbe for en god sag - vi ses i skoven!

Kan man gå?

Ja, hvis du har lyst, må du gerne gå ruterne - så længe du holder dig inden for tidsgrænserne:

  • Max 2 timer på 10 km
  • Max 1 time på 5 km

Skovlyst

er du 18 eller ældre?

Du skal verificere, at du er 18 år eller ældre samt acceptere vores privatlivspolitik for at komme ind på dette websted.