Løbeklub - Skovens bryg

Vær med i

Skovlyst løbeklub

Skovlyst stammer fra skoven, og vi elsker at bruge tiden i skoven. Derfor har vi valgt at lave en løbeklub i samarbejde med Uperform, der har sit udgangspunkt ved Hareskoven st. Hver torsdag mødes vi til en løbetur i smukke skovomgivelser, og når vi er færdige, kan vi godt finde på at skåle i Skovlyst alkoholfri øl.

Skovlyst Løbeklub har ambitionen om at favne alle, der har lyst til at være med i det fællesskab, som en god løbetur kan skabe. Særligt, når omgivelserne er de smukke danske skove, hvis friskhed og skønhed kun bidrager til den glædesfølelse som en rask løbetur sammen med gode mennesker kan give dig. Alle kan altså være med, og vi sørger for at tilbyde forskellige strækninger, så du kan løbe der passer til dit niveau.

Skovlyst Løbeklub styres af Uperform Coaching, der stiller med uddannede trænere, som vil sikre at alle får en god oplevelse med mulighed for udvikling. Sammen sørger vi i Skovlyst Løbeklub for, at du uanset niveau vil få noget ud af træningen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i skoven til en god og hyggelig omgang træning. Vi ses i skoven!

 

Alt det praktiske

Hvornår løber vi?

Hver torsdag 17.00-18.00.

Hvor mødes vi og løber?

Vi løber i Hareskoven, og vi mødes mere præcist på Hareskoven Station: Stationsvej 5, Hareskov, 3500 Værløse. Du kan tage toget naturligvis, men der er også parkeringspladser.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Hop ind på vores nye Webshop og meld dig til - under Events kan du tilmelde dig Skovlyst Løbeklub som abonnement. Du skal dog først oprette dig som bruger.

Hvad koster det?

Det koster 99 kr. pr måned at være med. Lige nu kan du dog komme de to første gange uden beregning, så du kan snuse lidt til, om Skovlyst Løbeklub kunne være noget for dig.

Hvad får du i dit medlemskab?
  • Løb tilrettelagt af erfarne og professionelle løbetrænere, der kan give dig gode råd
  • Fællesskab om at løbe i de skønneste omgivelser
  • Merchandise i Skovlyst Løbeklub-stil
  • Alkoholfri smagsprøver på Skovlyst øl
  • Gode tilbud i Skovlysts ølunivers
  • Derudover planter vi et træ pr. deltager pr. måned i samarbejde Growing Trees Network Foundation

Har du flere spørgsmål?

Så tag fat i ansvarlig for Skovlyst Løbeklub Nichlas Gustafsen på nichlas@uperform.dk eller telefon 53558548

Skovlyst

er du 18 eller ældre?

Du skal verificere, at du er 18 år eller ældre samt acceptere vores privatlivspolitik for at komme ind på dette websted.