Alkoholfri øl - smager som øl skal smage - Skovens bryg

0,5 %

Alkoholfri

"Smager som en øl skal smage". Sådan lyder vores motto om vores udvalg af alkoholfri øl. Disse øltyper er på trods af de manglede alkoholprocenter meget smagfulde og har en fyldig karakter - og så kan du drikke så mange, du vil, og stadig køre bilen hjem.

Alkoholfri øl fra Skovlyst smager som øl skal smage!

ALKOHOLFRIT SORTIMENT

Vi oplever, at mange forbrugere er glade for et alkoholfrit alternativ, der ikke går på kompromis med smagen. Derfor forsøger vi hele tiden at udvikle forskellige alkoholfrie specialøl. Herunder kan du se sortimentet, som vi lige nu tilbyder. Hold endeligt øje her - og følg med på vores Facebook-side, der kan sagtens komme flere gode 0,5 %-sager!

Bedst i test

I 2018 blev det tydeligt for os, at der var brug for flere alternativer på det alkoholfri ølmarked. Med en ambition om at udvikle en 0,5 %-øl, der smager, som en øl skal smage, begyndte vores brygmester at prøve kræfter med at finde frem til en velsmagende og fyldig ale.

Det blev til vores ElleBryg 0,5 %, der ramte de danske butikker i efteråret 2018 og har siden da ramt mange forbrugeres hjerter. I 2019 blev ElleBryg 0,5 % kåret som nr. 1 i forbrugerrådets TÆNK's "Bedst i test" - og den positive modtagelse har kun givet os blod på tanden i forhold til at give forbrugeren endnu flere gode, alkoholfri smagsoplevelser!

Hvorfor drikke alkoholfrit - og hvornår?

Måske er du i bil, men ikke ønsker at gå glip af fællesskabsfølelsen ved en skål? Måske du gerne vil give en omgang i omklædningsrummet, men ikke sætte holdkammeraternes form på spil? Eller måske du bare gerne vil nyde en god øl uden at blive træt? Årsagerne og tidspunkterne kan være mange, men fælles for dem er, at du gerne vil drikke en øl, der smager, som en øl skal smage uden at skulle indtage alkohol. 

Færre kalorier end øl med højere procenter

Det kan være en fordel at vælge alkoholfrit, hvis du har et ønske om at spare på kalorierne. Hvis du sammeligner vores Alkoholfri IPA 0,5 % med vores Indian Pale Ale på 5,5 % har førstnævnte blot 28 pr. 100 ml. mod sidstnævntes 51 pr. 100 ml. Samme billede tegner sig, hvis du sammenligner Alkoholfri ElleBryg Jul 0,5 % med 28 pr. 100 ml. mod vores normale JuleBryg på 5,5 %, der har 48 pr. 100 ml.

Hvordan kan 0,5 % være alkoholfrit?

Siden 2014 har 0,5 % været grænsen for at kunne kalde en øl alkoholfri. Vi har valgt at brygge vores øl, så alkoholprocenten rammer 0,5 %, fordi det giver øllet en mere fyldig og naturlig ølsmag, end du vil opleve i de helt alkoholfrie øltyper (0,0 % alk.), som er af en nyere produktionsteknologi, og som efterlader øllet med mindre smag. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der er 0,5 % i vores alkoholfri øl, og derfor skriver vi det altid i vores markedsføring, ligesom det står med store typer på etiketterne.