Lumberjack - Skovens bryg

Lumberjack

Lumberjack er vores nye serie af dåseøl til ølnyderen, der vil have lidt mere af det hele. Vores Lumberjack IPA er første skud på stammen.

Øl-nyheden udmærker sig ved at være karakterfuld og aromatisk, ligesom mundfylden er karakteristisk humlebitter og er nænsomt balanceret op mod maltens fine sødme.

Den gode smag og karakter kommer af vores specielt udvalgte humlesorter Mosaic, Azacca og Columbus, der giver en vidunderlig duft af passionsfrugt, citrus, stenfrugt og ikke mindst nåleskov.

Serien er opkaldt efter skovens stærke friluftsmenneske, skovhuggeren, der med sin styrke og karakter bliver det perfekte billede på denne nye øl-serie på dåse. Det er den første Skovlyst øl, som kommer i 6-pak, som man kan dele med sine venner og familie i skoven, sommerhuset, omklædningsrummet eller derhjemme.

Brygget i Belgien

Vi brygger vores Lumberjack-øl i Belgien i samarbejde med det familiejede bryggeri Swinkels Family Brewers. Familien bag har brygget øl i 7 generationer - og i 300 år! Skovlyst er stolte af samarbejdet med det traditionsrige bryggerfamilie, der også står bag La Trappe, som Skovlyst har 33 cl-agenturet på i Danmark.

Skovlyst

er du 18 eller ældre?

Du skal verificere, at du er 18 år eller ældre samt acceptere vores privatlivspolitik for at komme ind på dette websted.