Vores udvalgte - Skovens bryg

Vores

udvalgte

Fra havre stout og wienerøl til India Pale Ale og pilsner - vores udvalgte dækker over nyfortolkninger af de klassiske ølvarianter, der findes inden for specialølkategorien. Naturligvis alle med inspiration i skovens ingredienser.

HVILKEN TYPE ER DU TIL?

Måske har du helt styr på, hvilken type øl, der er din favorit - måske, du aldrig har tænkt så meget på det? Øl findes i alle afskygninger, og herunder kan du se de typer, som vi mener repræsenterer ølverdenen flot i vores eget Skovlyst-regi, hvor skovens ingredienser er inspirationen. Hver eneste øl er nøje gennemtænkt og udviklet, så den har en høj drikbarhed og masser af god smag.

SKOVENS INGREDIENSER

Når vi siger, at vi er skovens bryg og er inspireret af skoven er det ikke blot for sjov eller et forsøg på en fancy tagline. Det er en hel reel interesse i den skov, som vi er rundet af og stammer fra som virksomhed, og derfor er det afgørende for os, at vores udvalgte alle besidder en del af skoven. Derfor har vores NældeBryg brændenældeekstrakt som en klar smagsnote, og derfor har vores BøgeBryg bøgetræsrøget malt som en vigtig, udvalgt maltsort.

 

Skovlyst

er du 18 eller ældre?

Du skal verificere, at du er 18 år eller ældre samt acceptere vores privatlivspolitik for at komme ind på dette websted.