Lumberjack Breezy IPA – 24x50cl

kr. 306,24 (ekskl. moms)

BREEZY IPA

BEHAGELIG OG BALANCERET IPA

Vi har glædet os til at introducere den her. En “Breezy IPA” med et frisk pift af citrus og frugt, som stadig er let at drikke. Den er karakterfuld og aromatisk, ligesom mundfylden er humlebitter og nænsomt balanceret mod maltens sødme.

Vores Lumberjack serie er dåseøl til ølnyderen, der vil have lidt mere af det hele. Vi kalder det hverdags luksus, som er til at komme i nærheden af.

Den karakteristiske gode smag og karakter kommer fra vores specielt udvalgte humlesorter Hallertau Magnum og Cascade, som giver en mild duft af frugt og citrus, stenfrugt og – ikke mindst – nåleskov.

Og hvad er det så, der gør de her humlesorter helt særlige?

Magnum: Magnum er hurtigt ved at blive en bryggerifavorit i Europa og er kendt for dens rene bitterhed og milde, citruslignende aroma

Cascade: Cascade er næsten en berømthed, efter den har været så definerede for den amerikanske Pale Ale-stil. Cascade er sprængfyldt med frisk grapefrugt og aroma fra de høje niveauer af myrcenolie. Det giver en behagelig, afbalanceret bitterhed, men er ideelt brugt i sene humletilsætninger for at maksimere den lyse smag og aroma.

Kategori:

Yderligere information

Type

Session IPA

IBU

35

ABV

4,7 %

Beholder

Dåse

Indhold

50 cl

Pant udgør

24,00 kr.