Ølsmagning

Vi tilbyder en times underholdende og lærerig ølsmagning, hvor I får en ekstraordinær oplevelse i øllets spændende univers. Book en privat ølsmagning med vores ølekspert nu.

Vores brygmester, Casper Møller, gør jer klogere på både Skovlysts lækre sortiment af specialøl – fra Brown Ale til Bock – samtidig med, at I får historien om bryggeriet. I kommer til at lære en masse om brygmetoder, råvarer, smagsnoter og historierne bag de forskellige øl og øltyper.

I kan smage på fire øl, hvor I kan vælge mellem Brown Ale, IPA, Bock, Classic, Stout eller Pilsner.

I får altså en masse sjov og gode smagsoplevelser, som kan nydes med dine kolleger.

“Alle var virkelig tilfredse og fik efterfølgende positiv feedback for din ølsmagning!”

Kasper Truelsen

Nielsen Global Media

”Jeg ville gerne give mine kollegaer en god oplevelse og bookede derfor en ølsmagning fra Skovlyst. Jeg må bare sige, at jeg simpelthen ikke kan se, hvad jeg skulle have ønsket mere. Det var lige i øjet. Simpelthen. Sjovt og informativt!

Silas Kolding Sørensen

Frederiksborg Gymnasium og HF

Sådan foregår det

  1. Du udfylder kontaktformularen nederst på siden. Husk at angive dato, klokkeslæt, adresse samt hvor mange I forventer at deltage i ølsmagningen.
  2. Vi vender tilbage med svar senest 2 arbejdsdage efter jeres henvendelse.
  3. Når aftalen er på plads, beder vi jer om at købe den aftalte ølsmagningspakke på vores webshop under produkter/events. Login kræves
  4. På dagen møder vi op med godt humør, og I kan læne jer tilbage og nyde en spændende rejse igennem Skovlyst-øllets univers.
  5. Efter ølsmagningen sender vi en 30% rabatkode til deltagerne, og alle deltagere kan købe øl med rabat på vores webshop. N.B. samlet levering finder efterfølgende sted på virksomhedens adresse.

Pris & praktik

Kontakt os nu

Skovlyst logo

Er du 18+ år?

Du er desværre ikke gammel nok til at besøge denne side. Når du har en lovlig købsalder, er du velkommen tilbage.