Ny alkoholfri favorit: Skovlyst Lager

Med vores seneste skud på stammen, Skovlyst Lager, kan vi nu præsentere 6 forskellige alkoholfri øl.

“Det har altid været vigtigt for os at udvikle øl af meget høj kvalitet i både smag og fylde,” siger Casper Møller, brygmester hos Skovlyst.

“Her hos Skovlyst er vi meget stolte af at have været fra starten af den alkoholfri bølge.”

“Med tiden er vi blevet rigtig dygtige til at fastholde smagen af rigtig øl, samtidig med at alkoholprocenten er helt nede på 0,5%.”

Frisk og fyldig lagerøl

Vores nyeste alkoholfri øl er Skovlyst Lager, en gylden øl med en frisk og fyldig smag af malt. 

Den er på dåse og kommer i vores praktiske six-pack.

Skovlyst har været med fra starten af den alkoholfri bølge og lancerede vores første alkoholfri øl, ElleBryg, tilbage i 2018. 

Se alle vores alkoholfri øl her.

Bedst i test

To af Skovlyst alkoholfri øl er blevet kåret Bedst i test af forbrugermagasinet TÆNK. I 2019 opnåede Skovlysts ElleBryg den fornemme titel, mens IPA 0,5 fik prisen i 2022. 

Skovlyst producerer i alt 25 forskellige specialøl, hvoraf 6 af disse er alkoholfri. Men disse 6 år udgør alligevel over 25% af vores samlede produktion.

Og det passer godt sammen med udviklingen generelt. Ifølge Bryggeriforeningen er salget af alkoholfri øl steget med hele 11,5% fra 2022 til 2023. I lbet af de sidste år er salget mere end firedoblet.

Se mere på Bryggeriforeningens hjemmeside.

“Det passer perfekt ind i den tendens, vi oplever hos forbrugerne; Ingen ønsker at gå ned på kvaliteten af deres øl, men de vil også gerne fastholde deres sunde livsstil,” fortæller Casper Møller.

Skovlyst logo

Er du 18+ år?

Du er desværre ikke gammel nok til at besøge denne side. Når du har en lovlig købsalder, er du velkommen tilbage.