Ølsmagning - Skovens bryg

Book privat

Ølsmagning

Book en privat ølsmagning med vores ølekspert - er det ikke på tide at give en fed oplevelse til dine yndlingsmedarbejdere? Vi tilbyder en times underholdende og lærerig ølsmagning, hvor I får en ekstraordinær oplevelse i øllets spændende univers.

Vores ølekspert gør jer klogere på hele historien om Skovlyst - skovens bryg, samtidig med at I kan nyde en masse dejligt øl. I kommer gennem en ølsmagning med fire forskellige varianter, hvor I lærer mere om brygmetode, råvarer, smagen og historien bag øllene.

I kan vælge at smage på f.eks. Skovlyst pilsner, brown ale, india pale ale, bock, classic eller stout i løbet af ølsmagningen.

Sådan foregår det

  1. Du udfylder kontaktformularen nederst på siden. Husk at angive dato, klokkeslæt, adresse samt hvor mange I forventer at deltage i ølsmagningen.
  2. Vi vender tilbage med svar senest 2 arbejdsdage efter jeres henvendelse. 
  3. Når aftalen er på plads, beder vi jer om at købe den aftalte ølsmagningspakke på vores webshop under produkter/events. Login kræves
  4. På dagen møder vi op med godt humør, og I kan læne jer tilbage og nyde en spændende rejse igennem Skovlyst-øllets univers. 
  5. Efter ølsmagningen sender vi en 30% rabatkode til deltagerne, og alle deltagere kan købe øl med rabat på vores webshop. N.B. samlet levering finder efterfølgende sted på virksomhedens adresse.
  6. Dine medarbejdere hylder dig som en alletiders chef.

Det koster det & praktik

  • Pris: 130 kr. pr. deltager eksklusiv moms og pant.
  • Minimum betaling for 20 personer uanset antal.
  • Varighed: 1 time.
  • Kan bestilles til hverdage med start ml. kl. 13 og kl. 17.

Okay, I har overbevist mig - hvad gør jeg nu?

Du udfylder denne formular - så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud!

Skovlyst

SKOVLYST

Schillerhuset
Nannasgade 28
2200 København N

(+45) 32 11 00 39
info@skovlyst.com

Sådan siger

andre

"Alle var virkelig tilfredse og fik efterfølgende positiv feedback for din ølsmagning!"

- Kasper Truelsen, Nielsen Global Media

”Jeg ville gerne give mine kollegaer en god oplevelse og bookede derfor en ølsmagning fra Skovlyst. Jeg må bare sige, at jeg simpelthen ikke kan se, hvad jeg skulle have ønsket mere. Det var lige i øjet. Simpelthen. Sjovt og informativt!”

- Silas Kolding Sørensen, Frederiksborg Gymnasium og HF

Skovlyst

er du 18 eller ældre?

Du skal verificere, at du er 18 år eller ældre samt acceptere vores privatlivspolitik for at komme ind på dette websted.