Deltag i Skovlystløbet 2024

Lørdag den 21. september er en festdag hos Skovlyst. Med Skovlystløbet er vi nemlig gode ved os selv, mens vi støtter skoven og nyder smagen af god øl – uden alkohol naturligvis!

Skovlystløbet 2024 finder sted i vidunderlige Rude Skov lørdag den 21. september kl. 10.00!

Deltag i 5 eller 10 km løb og få et træ plantet i dit navn. Efter løbet nyder vi en velfortjent alkoholfri øl fra Skovlyst ledsaget af en række lækre snacks. Det bliver en herlig dag i skoven, fyldt til randen med smil, sved og sanselig forkælelse.

Løbefesten giver ikke bare anledning til at hygge sig med familie, venner, kolleger og andre løbere. Du får også fornøjelsen af at opleve en vaskeægte perle nord for København.

Rude Skov er kendt for sit varierede landskab, der spænder fra tæt, gammel løvskov til åbent, kuperet terræn, skabt under den sidste istid. De velholdte stier snoer sig gennem små vandløb, dybe skovsøer, skatkamre af flora & fauna, samt nogle af Danmarks ældste træer.

Med Skovlystløbet har vi indrettet en dag efter alt det, vi værdsætter så højt. Vi ved, at vi ikke er alene om kærligheden til skoven, hinanden og den gode smag. Derfor er vi ved at skumme over af forventning til denne dag.

Deltagelse koster:

Kr. 220 (+ gebyr) for 5 km
Kr. 275 (+ gebyr) for 10 km

Prisen inkluderer:

  • Startnummer
  • Skovlyst-medalje
  • En læskende, alkoholfri lager
  • Snacks
  • Et træ plantet i dit navn!


Vi har plads til 500 deltagere, så vent ikke for længe med at tilmelde dig. Vores erfaring fortæller os, at slutspurten kan indtræde når som helst!

Grupper på over 10 deltagere kan få rabat. Vi oplever altid en stor interesse fra naturglade virksomheder, energiske kolleger og ølglade venner.

Læs mere og tilmed dig via nedenstående link.

Skovlyst logo

Er du 18+ år?

Du er desværre ikke gammel nok til at besøge denne side. Når du har en lovlig købsalder, er du velkommen tilbage.