Internationale brands - Skovens bryg

Internationale

brands

UDOVER VORES SORTIMENT AF SKOVLYST-ØL SØRGER VI OGSÅ FOR, AT DU KAN FINDE ANDRE SPÆNDENDE, INTERNATIONALE BRANDS OG ØLVARIANTER PÅ HYLDERNE I DIT SUPERMARKED.

CORTES - LET SOMMERØL OG MASSER AF SOL

Cortes er skabt af vores partnerbryggeri, Van Pur, for at bringe lethed, glæde og solskin ind i din hverdag. Cortes Extra og Cortes Tequila er forfriskende, runde og lette pilsnere, der passer perfekt til en tur på stranden med gode venner – eller til at give illutionen af solskin og sommer på en typisk, kold, dansk sommerdag.

Med en enkelt slurk får Cortes tiden til at stå stille. Det betyder ikke noget, om det er en bagende varm sommerdag på en strand, en regnvejrsaften under perqulaen eller en festlig tid med vennerne – når du trænger til at være i nuet eller til at føle dig afslappet, er Cortes den rette ledsager.

 

FLAMSKE PERLER FRA RODENBACH

Fra det respekterede, flamske bryggeri Rodenbach, har vi udvalgt to spændende øl til det danske marked. Rodenbach Alexander er en rød ale med kirsebær, der består af 2/3 Rodenbach-øl modnet på fade i 2 år, mens den sidste 1/3 er frisk øl, der er lageret med sure kirsebær i ca. et halvt år. Rodenbach Grand Cru er en klassiker i stilen "flamsk rødbrun" med en syrlig smag og vinøs karakter. Grand Cru-versionen er en blanding bestående af 1/3 ungt øl og 2/3 vellagret øl (mindst 2 år).

 

LA TRAPPE - TASTE THE SILENCE

Skovlyst er stolte af at samarbejde med det traditionelle og højt respekterede klosterbryggeri La Trappe, der ligger i hollandske Koningshoeven.

Trappist ale er blevet brygget i her siden 1884 af klostrets munke, der populært kaldes "Trappister" efter deres ordens oprindelse: Den franske Soligny-La-Trappe. Denne orden er præget af stramhed, stilhed og pligt til velgørenhed. La Trappe Trappist er ren, ærlig, hollandsk ale. Hvis du smager øllet, vil du opdage, hvad det er at nyde. Og opdager den vigtigste ingrediens, der er uløseligt forbundet med munkene: stilhed.

VAN PUR - OVER 150 ÅRS BRYGHISTORIE

Van Pur er det største private bryggeriselskab i det østlige Centraleuropa. Van Pur er et vigtigt partnerbryggeri for Skovlyst, da adskillige af vores øl bliver brygget dér. Vores bryggerisamarbejde startede i Polen i 2008, hvor vores NældeBryg, BirkeBryg og India Pale Ale blev brygget. Måske du tænker: ”Polen… De kan da ikke brygge kvalitetsøl”, men i så fald tager du fejl. Van Pur-bryggeriet har topmoderne faciliteter og er knivskarpe til mikrobiologien, og dét gør dem i stand til at brygge Skovlyst-øl. Det er Van Pur, der står bag Cortes, og dermed også kan stå for, at du får en god sommer!

 

RODENBACH - ENESTÅENDE KVALITET SIDEN 1821

Rodenbach-familien etablerede bryggeriet i 1821 i den vestflaamske by Roeselare. Øllet skylder den enestående kvalitet og mesterlige karakter til egetræsfadene, hvor den modnes. Rodenbach er den arketypiske, flamske, rødbrune ale fra Vestflandern. Anerkendt som et regionalt produkt, er det sandsynligvis den mest prisbelønnede øl i verden.

Skovlyst

er du 18 eller ældre?

Du skal verificere, at du er 18 år eller ældre samt acceptere vores privatlivspolitik for at komme ind på dette websted.