Internationale brands - Skovens bryg

Internationale

brands

Ud over vores familie af Skovlyst-øl, sørger vi også for, at du kan finde andre spændende, internationale brands og ølvarianter i dit supermarked.

CORTES - LET SOMMERØL OG MASSER AF SOL

"Vi skabte Cortes til at være den perfekte ledsager til bringe lethed, glæde og solskin ind." Sådan siger vores partnerbryggeri Van Pur om Cortes, og den mission er de i allerhøjeste grad lykkedes med. Cortes Extra og Cortes Tequila et forfriskende, runde og lette pilsnere, der passer perfekt til en tur på stranden med gode venner - eller til at skabe lidt sommer på en kedelig dag.

Cortes blev lavet til at stoppe tiden for en slurk. Det betyder ikke noget, om det er en sommerdag på en strand, picknick i bjergene eller en fest i venners lag - når du vil føle det sande chillout, er Cortes lige ved siden af ​​dig.

FLAMSKE PERLER FRA RODENBACH

Fra det respekterede, flamske bryggeri Rodenbach, har vi udvalgt to spændende øl til det danske marked. Rodenbach Alexander er en rød ale med kirsebær, der består af 2/3 Rodenbach-øl modnet på fade i 2 år, mens den sidste 1/3 er frisk øl, der er lageret med sure kirsebær i ca. et halvt år. Rodenbach Grand Cru er en klassiker i stilen "flamsk rødbrun" med en syrlig smag og vinøs karakter. Grand Cru-versionen er en blanding bestående af 1/3 ungt øl og 2/3 vellagret øl (mindst 2 år).

VAN PUR - OVER 150 ÅRS BRYGHISTORIE

Van Pur er det største private bryggeriselskab i det østlige Centraleuropa. Van Pur er et vigtigt partnerbryggeri for Skovlyst, da adskillige af vores øl bliver brygget dér. Vores bryggerisamarbejde startede i Polen i 2008, hvor vores NældeBryg, BirkeBryg og India Pale Ale blev brygget. Måske du tænker: ”Polen… De kan da ikke brygge kvalitetsøl”, men i så fald tager du fejl. Van Pur-bryggeriet har topmoderne faciliteter og er knivskarpe til mikrobiologien, og dét gør dem i stand til at brygge Skovlyst-øl. Det er Van Pur, der står bag Cortes, og dermed også kan stå for, at du får en god sommer!

 

RODENBACH - ENESTÅENDE KVALITET SIDEN 1821

Rodenbach-familien etablerede bryggeriet i 1821 i den vestflaamske by Roeselare. Ølen skylder den enestående kvalitet og mesterlig karakter til egetræsfadene, hvor den modnes. Rodenbach er den arketypiske flamske rødbrune ale fra Vestflandern. Anerkendt som et regionalt produkt, er det sandsynligvis den mest prisbelønnede øl i verden.

Skovlyst

er du 18 eller ældre?

Du skal verificere, at du er 18 år eller ældre samt acceptere vores privatlivspolitik for at komme ind på dette websted.