Vintage Selection - Skovens bryg

Kraftfulde og eksklusive

Vintage Selection

Vintage Selection blev lanceret i 2016, og udgangspunktet for serien var at skabe en kompromisløs øloplevelse. Det er stadig ambitionen i dag, hvor vores eksklusive årgangsøl hellere skal købes i dag end i morgen - pludseligt er det for sent.

FRISK, DRIKBAR OG STÆRK

Kunsten at lave meget stærke øl har været kendt i århundreder. Brygprocessen omkring disse stærke øltyper er ganske langsommelig og både brygmester og bryggeriudstyr sættes på prøve, når stærke øl som disse kommer til verden. I vores Vintage Selection-øltyper skabes magien i selve gæringsprocessen, hvor specielle gærsammensætninger tilvejebringer den unikke styrke og smag, som denne serie er kendt for. Endvidere søger vi altid efter at skabe en frisk og drikbar smagsoplevelse, som vi bl.a. opnår igennem lang lagring af øllet.

5 STÆRKE PRINCIPPER

Hvert år lancerer Skovlyst spændende og kompromisløse vintageøl efter disse enkle, men stærke principper: Ølstyrke, flaskevalg, esklusivitet, idé og råvarer, som du kan blive klogere på nedenfor.

ØLSTYRKE

Vi brygger kun stærkt øl i denne serie, da vi ønsker at opnå en vinøs karakter i øllet. Grundet den høje alkoholstyrke kan øllet med fordel lagres på samme måde som en vin, hvorved en mere kompleks smag opnås med tiden.

FLASKEVALG

Øllet tappes på de mest eksklusive 75 cl-flasker, der sikrer øllets homogenitet. Kun den flotteste flaske er gode nok til denne bryg.

EKSKLUSIVITET

Der brygges hvert år en begrænset mængde, og alt øllet tappes på nummererede flasker - årstallet angives i romertal. Sørg for at få én til at nyde nu, én til samlingen og én til gave - så længe lager haves.

IDÉ

Vintage-serien tager udgangspunkt i ”skovens konger”. Vi hylder disse majestætiske dyr med unikke illustrationer på etiketten, og øltypen brygges efter vores opfattelse af dyrets personlighed.

RÅVARER

Der anvendes kun de bedste råvarer i brygningen og hvert årgangsbryg bliver brygget på mindst en ny, spændende og karaktergivende råvare.

Skovlyst

er du 18 eller ældre?

Du skal verificere, at du er 18 år eller ældre samt acceptere vores privatlivspolitik for at komme ind på dette websted.